batonywot
Kiegészítők
 
Szavazás
 
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
számláló

 

 

 

1

A módokat folyamatosan frissítjük, kérlek benneteket ha valami nem jó jelezzétek felénk.

 

Következő 20 cikkElőző 20 cikk

Hangar skins 0.9.0 __________________________2014.04.22.

   

Ide gyűjtök hangár módosító skineket, melyekkel az eredeti, lepusztul műhelyre emlékeztető búskomor hangárt ízlésünknek megfelelően alakíthatják.

 

Módosított objektumok 0.9.0 __________________________2014.04.20.

   

Itt találhatóak azok a csomagok, melyek a játékban található objektumok, tárgyak kinézetét módosítják. Hatásukra láthatóbbak és dizájnosabbak, mint eredetileg. Pl. vasúti szerelvények, járművek kinézete módosul, transzparensek, plakátok kerülnek ki falakra. Érdemes ezt is használni.

 

 

 

 

Legénységi skill segítség 0.9.0 __________________________2014.04.21.

   

Legénység képesség (skill) segítség

 

Ez a kiegészítés nagyon hasznos lehet főleg kezdő játékosok számára, de gyakorlottaknak is ajánlott.
Lényege, hogy a játékban ttalálható, legénységi tagoknak választaható képességeket sokkal bővebben taglalja.
A játék valamiért nagyon soványra veszi a skill-ek lényegi magyarázatát, ezen kíván javítani az általam honosított kiegészítés.

Ez a mod ugyanazt a fájlt használja, mint az oldalamon lévő message panelek. De nyugodtan használható velük, mivel beleintegráltam azok adatait is. Így zökkenőmentes a működésük együtt és külön is.

2-3 soros tank ikonok 0.9.2 __________________________2014.07.30.

   

Ez a mod 4lCapwn testvérünk által kreálódott, mint sok fontos kiegészítés a játékhoz.  Ennek a modnak a segítségével két sorba rendeződnek a tankjaink a garázsban. Azoknak hasznos, akinek sok tankjuk van, mert nem kell lapozgatni kilométereken keresztül, míg eljutunk ahhoz  tankhoz, amivel játszani szeretnénk. Szó volt róla, hogy nem készül el belőle ehhez a patch-hez. De szerencsáre nem így lett. Szerencsére elég jól testreszabhatóak a beállításai, így létrehozható 10 soros lista is és szépen igazítható a mérete 1920 x 1080 felbontáshoz is.

A legújabb verzió szerint a beállításokban testreszabhatunk mindent. A kliens újraindításával lépnek ezek érvénybe.

 

 

 

löveg határ jelzők 0.9.0 __________________________2014.04.15.

   

Ez a kiegészítő páncélvadász és tüzér használatakor aktiválódik. A lényege, hogy a löveg maximális mozgásterét jelzi, így látható, hogy mennyit mozdulhat, míg el nem éri a mozgásának határát. Amikor már nem tud ráállni  - teljes tank mozgás nélkül - az adott célra, akkor a normál esetben zöld színű jelzővonal pirosra vált át, ezzel tudtunkra adva, hogy mozdítsuk meg a tankot, ha rá akarunk lőni a célra. Nagyon hasznos ki alkalmazás.

 

 

 

 

Tankok HP mutatása a Player panelon 0.8.10 _________________________________2014.01.18.

   

Ennek segítségével nem csak az látható a csatán belüli player panelon, hogy mely tankokat lőtték már ki,  (bal felső sarok mieink, jobb felső ellenség) hanem az is, hogy a már felfedeztett ellenséges és szöbetséges tanknak mennyi az életereje, HP-ja.

 

 

 

 

 

tank info panel 0.9.0 __________________________2014.04.15.

   

Ez a kiegészítés a csata közben egy kis ablakot nyit meg, ha célba veszünk egy baráti, vagy ellenséges tankot. A kis áttetsző ablakban pedig a célba vett tank adatai látható. Mint például test, ill. torony páncélzata, lőszere, újratöltési ideje, átütése, sebzése.

Hasznos kis kiegészítés, mivel főként városi harcnál nem probléma, ha tisztában vagyunk ellenfelünk töltési idejével. Ide is csak magyar nyelvű mod kerül be.

 

 

 

 

 

 

 

Csata végi jelentés módosító 0.9.0 __________________________2014.04.15.

   

Ezzel a kiegészítéssel szebbé tehető a csata végén megjelenő vizuális hatás, ami a csata eredmény fejlécében található. Három féle verzió lehet: Győzelem, döntetlen, vereség.

 

 

Hangárban tank ikon módosító 0.9.0 __________________________2014.04.18.

   

Ezzel a kiegészítéssel módosíthatjuk a hangárban és a tech tree-ben jelentkező tank ikonokat, terep mintázatúra. 

 

 

 

 

 

Színes csata üzenetek 0.8.10 ________________________________2014.01.03.

   

Ezzel a kiegészítéssel a csatában lévő figyelemfelhívó eseményeket módosíthatjuk, amiket normál esetben a funkció billentyűkkel (pl.:F5,F6,F7) hívunk elő. Az oldalon megtalálható YasenKrasen message mod tartalmaz ilyen kiegészítést, csak nem ezekkel színekkel és képekkel. De bármelyik felülírható a másikkal.

 

 

 

 

 

 

 

Ammo skinek 0.9.2 __________________________2014.07.31.

   

Itt találhatóak meg a lőszerek és más kiegészítők újra rajzolt módosításai, melyek jobbak, mint a gyáriak.

 

 

 

 

 

 

töltőképernyő modíosító 0.9.0 __________________________2014.04.15.

   

Ez a kiegészítés a játék betöltése és más töltési folyamat (kivétel ezalól a játékon belüli) során látható forgó fogaskerék effekt módosítására szolgál. Néhány verziót közzéteszek. Természetesen a haszna egyenlő a nullával, csak optikai tuningnak használható, vérfrissítés céljából.

 

Óra a hangárban 0.9.2 __________________________2014.07.31.

   

Ezzel a kiegészítéssel a hangárban megjelenik a pontos idő, ill. nap. Vitirs kollégánknak köszönhetjük ezt a remek kiegészítőt is.

találat jelző 0.9.2 __________________________2014.08.07.

   

Ez a honosított kiegészítés arra szolgál, hogy a kapott találatokról infomációt kapjunk, amit a chat fölé jelez ki, majd idővel eltűnik. Az alábbi információkat közli a mod:

  • ki lőtt meg
  • milyen tankkal
  • mekkora sebzést kaptunk
  • milyen lőszerrel
  • mennyi az újratöltési ideje

Az infó szerencsére akkor is megjelenik, ha szegényt még senki sem derítette fel.

 

 

WINTER MOD (Téli effektekkel) 0.8.10 _______________________________2014.01.02.

   

Ez a mod globálisan módosítja a játékban az évszakot télire.
2010-ben volt téma az orosz fórumon, hogy módosítanak egy térképet télire. De ekkora volumenű módosításokban nem gondolkodtak, főképpen, hogy inkább a kisebb módosítások (pl.: célkeresztek, stb.) jellemzték a moddolást.
Néhányan kísérletezgettek ezzel az ötlettel, de a túl sok hiba miatt feladták.
Torsys_ az orosz fórumon bejelentette, hogy elkészült mégis a béta verziója a táli mod-nak. Ez az egyik legnagyobb, ha nem a legnagyobb módosítás a modok között.

Spotted chat message HUN 0.8.9 __________________2013.11.12.

   

Ez a kiegészítés egy plusz információt ad arról, hogy felderítettek bennünket. Plusz, ha beállítjuk, a felderítésünket követően azonnal segítséget is kér, mintha mi nyomtuk volna meg az F7 billentyűt. ú

Tehát a mod úgy működik, hogyha felderítenek bennünket, a bal oldali chat ablakban megjelenik egy üzenet  - amit magunknak is beállíthatunk - hogy felderítettek bennünket.

De ekkor segítséget is kér.

Nem igazán kavar be semminek a kiegészítés, igazából nem áll sok fájlból.

Hátránya:

a kapott üzenetet nem csak mi látjuk, hanem a társaink is...

Artyban Sniper mod 0.9.0 __________________________2014.04.20.

   

Ez a kiegészítés lehetővé teszi, hogy ha arty-val játszunk, akkor egy gombnyomással belépjünk sniper nézetbe, így a közelebb került ellenfelet pontosabban tudjuk lőni.

A cammodcfg.xml fájl notepad++-al módosítható. Itt szerepel, milyen billentyű megnyomásával érjük el a kívánt nézetet.

A lentebbi beállítás került felötltésre, bár átszabható bárki számára. Ebből látszik, hogy "T" billentyű megnyomásával érhetjük el a sniper nézetet. De az egér görgetésével is belép.

 

 

Telepítése: a letöltött állományban lévő res_mods mappát másoljuk a worldoftanks mappánkba.

 

Safe Shot (vétlen találat tiltó) 0.9.2 __________________________2014.07.30.

   

Ez a kiegészítés arra szolgál, hogy saját csapattársunk ne sebezzük meg, ill. az éppen kilőtt tankba már ne durrantsunk bele még 1-et. :) idő és lőszer spóroló mod! :)

Természetesen azért notepad-dal testreszabható, így ha saját csapattársunakat akarjuk puhogtatni - mert megérdemli természetesen - akkor beállítható ez is.

 

Szerző: Skino88 

 

Radial Menü 0.8.11 _________________2014.02.18.

   

Ez a kiegészítés felelős azért, hogy a játékban az "Y" gomba megnyomásával előtérbe kerülő információs panelen módosításokat hajtsunk végre. A módosítások sokrétűek lehetnek, igazából ez teljesen egyénfüggő, ki, milyen hacmodorhoz, szójáráshoz, stb. szokott.

Röviden a lényege, hogy az alap beállításokat tudjuk módosítani. Közlök kész verziókat, pl. a legelterjettebb Locastan féle verziót, melyben külön szerepet kapott a hangüzenet is, ami "Firstblood"  kijelentést tesz az első kilőtt tank után, ill. ezene kívül még olyan 10-12 hangüzenetet hallhatunk, ilyen-olyan esemény bekövetkezte után.

De visszatérve a Radial menü szekcióhoz, mely ugye arra hivatott, hogy csapattársainkkal, ill. az ellenségel tudjunk egyszerűen kommunikálni, ergo ne kelljen begépelni semmit, hanem "Y" gomb és utána az egérre arra az információra kattintunk, amit közölni akarunk.

Mivel az alap beállítás sokunknak elég gyér, emiatt és esetleg szórakoztatás végett is simán testreszabható!

Előre begyártott üzeneteket oszthatunk meg gépelés nélkül. Erre közlök egy programot is, melynek magyarázata majd a "programok" szekcióban kerül publikálásra.

Használata ajánlott volt mindig is, nem újdonság, de előtérbe inkább amiatt került, hogy segítségével kijelezhető az is, hogy hány másodperc múlva töltünk be. Ez nem olyan rossz, pl. Arty esetében, mert a gyári nem közli és a térképen lévő töltőkörünk fix idő után eltűnik, ami pár másodperc csupán, míg a valóságban pl. 35 másodperc a töltési időnk.

Hozzájön, hogy akár mi is kiválaszthatjuk, mely billenytűvel, avagy billentyűkombinációval aktiválhatjuk ezt a hatást.

Főleg szakasz és klánháborúk alatt hasznos elsősorban, de random csatákban sem árt.

Használata és a programban való szerkesztése nem okoz különösebb szaktudást.

Autotelescope mod 0.9.0 __________________________2014.04.15. nem tesztelt

   

Ez a kiegészítő azok számára hasznos, akik nem vásárolták tele magukat álcahálóval, periszkóppal és szerszámos ládával. Ugyanis a kiegészítő feladata mindig automatikusan abba a tankba tenni, amivel elindítjuk a csatát. Egyébként a raktárba tárolja őket.

Csata végeztével újra eltávotja ezeket a kiegészítőket és beteszi a raktárba.

Célszerű ezekből kettőt vásárolni, így ha idő előtt el kell hagynunk a táncteret és új csatát kezdünk egy másik tankkal, akkor is legyen benne automatikusan kiegészítő.


AutoTelescope.xml tartalma
<instList> 1273 1785 249 < / instList >
1273 - teleszkóp
1785 - álcaháló
249 - Box
0 - semmit
<lockKey> gyorsgomb zár. LSHIFT ( 42) alapértelmezés szerint.

 

Ebben a verzióban látható, hogy mindhárom kiegészítőt cserélgeti a mod. Ha nem akarod, csak az egyiket pl., akkor notepad++-al megnyitva az .xml fájlt, tudod kitörölni annak a számát, amit nem akarsz, hogy cserélgessen a mod.

Telepítése: a kiegészítőben található res_mods mappát másoljuk a be a world of tanksmappánkba.

 

Következő 20 cikkElőző 20 cikk

 

Sztárok/Bulvár: Tudj meg friss pletykákat, híreket. Katt!    *****    Outsider - Gay - Creative - Rebel - Tolerant - Furry - Brony - Hipster - Gamer - Otherkin - Geek - Autistic    *****    Xtina Hungary - Minden, ami Christina Aguilera!    *****    Légy Te is AVON tanácsadó *** Nyereményjátékok *** Kereseti lehetõség *** Vásárolj kedvezményesen AVON termékeket!    *****    Nyerj ajándékszettet! Töltsd ki a kérdõívet és nyerj! *** Nyerj ajándékszettet! Töltsd ki a kérdõívet és nyerj!    *****    Jófogás Játékvásár - Jófogás Játékvásár - Jófogás Játékvásár - Jófogás Játékvásár     *****    FRPG &#9679; FANTASY SZEREPJÁTÉK &#9679;&#12300;&#914;&#923;SM&#923;IW&#12301; &#9679; FANTASY SZEREPJÁTÉK &#9679; EGY SZIGET + 24 MÁGUS &#9679; FANTASY SZEREPJÁT&Eacut    *****    Itt megtalálhatod a legfrissebb híreket, cikkeket, képeket a Golden Globe- és Oscar-díjas színésznõrõl! Katt!    *****    Furry Fandom - Antropomorf Állatok - Furry Fandom - Antropomorf Állatok - Furry Fandom - Antropomorf Állatok    *****    Légy Te is AVON tanácsadó *** AVON termékek *** Kereseti lehetõség *** Értékesítõ kollégákat keresek *** sminkek    *****    Esküvõi meghívók! Mindegyik kézzel készült, egyedi. Gyere, nézd meg az oldalamat.    *****    A legfrissebb Anime hírek , mindennap anime ajánló , mondocon képek , és hírek. Csatlakozz közösségünkhöz!    *****    Rendelj bármilyen asztrológiai elemzést,júniusban Te mondod meg,hogy mennyit szeretnél érte fizetni!Várlak az oldalamon!    *****    Egyetemistáknak kiemelt lakások eladóak. www.simonyiingatlan.hu Debrecen eladó kiváló lakások. www.simonyiingatlan.hu    *****    Egyetemistáknak kiemelt lakások eladóak. www.simonyiingatlan.hu Debrecen eladó kiváló lakások. www.simonyiingatlan.hu    *****    NÁLAM NINCSENNEK AKCIÓK, MINDEN ASZTROLÓGIAI ELEMZÉS "BECSÜLET KASSZÁS", A KONZULTÁCIÓ ÉS OKTATÁS INGYENES.    *****    **** Nokedli-lapja****Családi magazin****18-98 éves korosztály mindent megtalál itt, játékoktól a hírekig*****    *****    KÜLÖNLEGES AKCIÓ A CSILLAGJÖVÕ OLDALON JÚNIUSBAN.TE DÖNTHETED EL MENNYIBE KERÜLJÖN A HOROSZKÓP MEGRENDELÉSEID ÁRA!    *****    Minden héten anime/managa hírek , minden nap Anime ajánlók , Mondocon hírek. Itt nem fogsz unatkozni!! :)    *****    KÜLÖNLEGES CSILLAGJÖVÕ AKCIÓ JÚNIUSBAN.TE DÖNTHETED EL MENNYIBE KERÜLJÖN A SZÜLETÉSI HOROSZKÓP! VÁRLAK!RENDELD MEG MOST!