batonywot
Kiegészítők
 
Szavazás
 
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
számláló

 

 

 

1

A módokat folyamatosan frissítjük, kérlek benneteket ha valami nem jó jelezzétek felénk.

 

Következő 20 cikkElőző 20 cikk

Hangar skins 0.9.0 __________________________2014.04.22.

   

Ide gyűjtök hangár módosító skineket, melyekkel az eredeti, lepusztul műhelyre emlékeztető búskomor hangárt ízlésünknek megfelelően alakíthatják.

 

Módosított objektumok 0.9.0 __________________________2014.04.20.

   

Itt találhatóak azok a csomagok, melyek a játékban található objektumok, tárgyak kinézetét módosítják. Hatásukra láthatóbbak és dizájnosabbak, mint eredetileg. Pl. vasúti szerelvények, járművek kinézete módosul, transzparensek, plakátok kerülnek ki falakra. Érdemes ezt is használni.

 

 

 

 

Legénységi skill segítség 0.9.0 __________________________2014.04.21.

   

Legénység képesség (skill) segítség

 

Ez a kiegészítés nagyon hasznos lehet főleg kezdő játékosok számára, de gyakorlottaknak is ajánlott.
Lényege, hogy a játékban ttalálható, legénységi tagoknak választaható képességeket sokkal bővebben taglalja.
A játék valamiért nagyon soványra veszi a skill-ek lényegi magyarázatát, ezen kíván javítani az általam honosított kiegészítés.

Ez a mod ugyanazt a fájlt használja, mint az oldalamon lévő message panelek. De nyugodtan használható velük, mivel beleintegráltam azok adatait is. Így zökkenőmentes a működésük együtt és külön is.

2-3 soros tank ikonok 0.9.2 __________________________2014.07.30.

   

Ez a mod 4lCapwn testvérünk által kreálódott, mint sok fontos kiegészítés a játékhoz.  Ennek a modnak a segítségével két sorba rendeződnek a tankjaink a garázsban. Azoknak hasznos, akinek sok tankjuk van, mert nem kell lapozgatni kilométereken keresztül, míg eljutunk ahhoz  tankhoz, amivel játszani szeretnénk. Szó volt róla, hogy nem készül el belőle ehhez a patch-hez. De szerencsáre nem így lett. Szerencsére elég jól testreszabhatóak a beállításai, így létrehozható 10 soros lista is és szépen igazítható a mérete 1920 x 1080 felbontáshoz is.

A legújabb verzió szerint a beállításokban testreszabhatunk mindent. A kliens újraindításával lépnek ezek érvénybe.

 

 

 

löveg határ jelzők 0.9.0 __________________________2014.04.15.

   

Ez a kiegészítő páncélvadász és tüzér használatakor aktiválódik. A lényege, hogy a löveg maximális mozgásterét jelzi, így látható, hogy mennyit mozdulhat, míg el nem éri a mozgásának határát. Amikor már nem tud ráállni  - teljes tank mozgás nélkül - az adott célra, akkor a normál esetben zöld színű jelzővonal pirosra vált át, ezzel tudtunkra adva, hogy mozdítsuk meg a tankot, ha rá akarunk lőni a célra. Nagyon hasznos ki alkalmazás.

 

 

 

 

Tankok HP mutatása a Player panelon 0.8.10 _________________________________2014.01.18.

   

Ennek segítségével nem csak az látható a csatán belüli player panelon, hogy mely tankokat lőtték már ki,  (bal felső sarok mieink, jobb felső ellenség) hanem az is, hogy a már felfedeztett ellenséges és szöbetséges tanknak mennyi az életereje, HP-ja.

 

 

 

 

 

tank info panel 0.9.0 __________________________2014.04.15.

   

Ez a kiegészítés a csata közben egy kis ablakot nyit meg, ha célba veszünk egy baráti, vagy ellenséges tankot. A kis áttetsző ablakban pedig a célba vett tank adatai látható. Mint például test, ill. torony páncélzata, lőszere, újratöltési ideje, átütése, sebzése.

Hasznos kis kiegészítés, mivel főként városi harcnál nem probléma, ha tisztában vagyunk ellenfelünk töltési idejével. Ide is csak magyar nyelvű mod kerül be.

 

 

 

 

 

 

 

Csata végi jelentés módosító 0.9.0 __________________________2014.04.15.

   

Ezzel a kiegészítéssel szebbé tehető a csata végén megjelenő vizuális hatás, ami a csata eredmény fejlécében található. Három féle verzió lehet: Győzelem, döntetlen, vereség.

 

 

Hangárban tank ikon módosító 0.9.0 __________________________2014.04.18.

   

Ezzel a kiegészítéssel módosíthatjuk a hangárban és a tech tree-ben jelentkező tank ikonokat, terep mintázatúra. 

 

 

 

 

 

Színes csata üzenetek 0.8.10 ________________________________2014.01.03.

   

Ezzel a kiegészítéssel a csatában lévő figyelemfelhívó eseményeket módosíthatjuk, amiket normál esetben a funkció billentyűkkel (pl.:F5,F6,F7) hívunk elő. Az oldalon megtalálható YasenKrasen message mod tartalmaz ilyen kiegészítést, csak nem ezekkel színekkel és képekkel. De bármelyik felülírható a másikkal.

 

 

 

 

 

 

 

Ammo skinek 0.9.2 __________________________2014.07.31.

   

Itt találhatóak meg a lőszerek és más kiegészítők újra rajzolt módosításai, melyek jobbak, mint a gyáriak.

 

 

 

 

 

 

töltőképernyő modíosító 0.9.0 __________________________2014.04.15.

   

Ez a kiegészítés a játék betöltése és más töltési folyamat (kivétel ezalól a játékon belüli) során látható forgó fogaskerék effekt módosítására szolgál. Néhány verziót közzéteszek. Természetesen a haszna egyenlő a nullával, csak optikai tuningnak használható, vérfrissítés céljából.

 

Óra a hangárban 0.9.2 __________________________2014.07.31.

   

Ezzel a kiegészítéssel a hangárban megjelenik a pontos idő, ill. nap. Vitirs kollégánknak köszönhetjük ezt a remek kiegészítőt is.

találat jelző 0.9.2 __________________________2014.08.07.

   

Ez a honosított kiegészítés arra szolgál, hogy a kapott találatokról infomációt kapjunk, amit a chat fölé jelez ki, majd idővel eltűnik. Az alábbi információkat közli a mod:

  • ki lőtt meg
  • milyen tankkal
  • mekkora sebzést kaptunk
  • milyen lőszerrel
  • mennyi az újratöltési ideje

Az infó szerencsére akkor is megjelenik, ha szegényt még senki sem derítette fel.

 

 

WINTER MOD (Téli effektekkel) 0.8.10 _______________________________2014.01.02.

   

Ez a mod globálisan módosítja a játékban az évszakot télire.
2010-ben volt téma az orosz fórumon, hogy módosítanak egy térképet télire. De ekkora volumenű módosításokban nem gondolkodtak, főképpen, hogy inkább a kisebb módosítások (pl.: célkeresztek, stb.) jellemzték a moddolást.
Néhányan kísérletezgettek ezzel az ötlettel, de a túl sok hiba miatt feladták.
Torsys_ az orosz fórumon bejelentette, hogy elkészült mégis a béta verziója a táli mod-nak. Ez az egyik legnagyobb, ha nem a legnagyobb módosítás a modok között.

Spotted chat message HUN 0.8.9 __________________2013.11.12.

   

Ez a kiegészítés egy plusz információt ad arról, hogy felderítettek bennünket. Plusz, ha beállítjuk, a felderítésünket követően azonnal segítséget is kér, mintha mi nyomtuk volna meg az F7 billentyűt. ú

Tehát a mod úgy működik, hogyha felderítenek bennünket, a bal oldali chat ablakban megjelenik egy üzenet  - amit magunknak is beállíthatunk - hogy felderítettek bennünket.

De ekkor segítséget is kér.

Nem igazán kavar be semminek a kiegészítés, igazából nem áll sok fájlból.

Hátránya:

a kapott üzenetet nem csak mi látjuk, hanem a társaink is...

Artyban Sniper mod 0.9.0 __________________________2014.04.20.

   

Ez a kiegészítés lehetővé teszi, hogy ha arty-val játszunk, akkor egy gombnyomással belépjünk sniper nézetbe, így a közelebb került ellenfelet pontosabban tudjuk lőni.

A cammodcfg.xml fájl notepad++-al módosítható. Itt szerepel, milyen billentyű megnyomásával érjük el a kívánt nézetet.

A lentebbi beállítás került felötltésre, bár átszabható bárki számára. Ebből látszik, hogy "T" billentyű megnyomásával érhetjük el a sniper nézetet. De az egér görgetésével is belép.

 

 

Telepítése: a letöltött állományban lévő res_mods mappát másoljuk a worldoftanks mappánkba.

 

Safe Shot (vétlen találat tiltó) 0.9.2 __________________________2014.07.30.

   

Ez a kiegészítés arra szolgál, hogy saját csapattársunk ne sebezzük meg, ill. az éppen kilőtt tankba már ne durrantsunk bele még 1-et. :) idő és lőszer spóroló mod! :)

Természetesen azért notepad-dal testreszabható, így ha saját csapattársunakat akarjuk puhogtatni - mert megérdemli természetesen - akkor beállítható ez is.

 

Szerző: Skino88 

 

Radial Menü 0.8.11 _________________2014.02.18.

   

Ez a kiegészítés felelős azért, hogy a játékban az "Y" gomba megnyomásával előtérbe kerülő információs panelen módosításokat hajtsunk végre. A módosítások sokrétűek lehetnek, igazából ez teljesen egyénfüggő, ki, milyen hacmodorhoz, szójáráshoz, stb. szokott.

Röviden a lényege, hogy az alap beállításokat tudjuk módosítani. Közlök kész verziókat, pl. a legelterjettebb Locastan féle verziót, melyben külön szerepet kapott a hangüzenet is, ami "Firstblood"  kijelentést tesz az első kilőtt tank után, ill. ezene kívül még olyan 10-12 hangüzenetet hallhatunk, ilyen-olyan esemény bekövetkezte után.

De visszatérve a Radial menü szekcióhoz, mely ugye arra hivatott, hogy csapattársainkkal, ill. az ellenségel tudjunk egyszerűen kommunikálni, ergo ne kelljen begépelni semmit, hanem "Y" gomb és utána az egérre arra az információra kattintunk, amit közölni akarunk.

Mivel az alap beállítás sokunknak elég gyér, emiatt és esetleg szórakoztatás végett is simán testreszabható!

Előre begyártott üzeneteket oszthatunk meg gépelés nélkül. Erre közlök egy programot is, melynek magyarázata majd a "programok" szekcióban kerül publikálásra.

Használata ajánlott volt mindig is, nem újdonság, de előtérbe inkább amiatt került, hogy segítségével kijelezhető az is, hogy hány másodperc múlva töltünk be. Ez nem olyan rossz, pl. Arty esetében, mert a gyári nem közli és a térképen lévő töltőkörünk fix idő után eltűnik, ami pár másodperc csupán, míg a valóságban pl. 35 másodperc a töltési időnk.

Hozzájön, hogy akár mi is kiválaszthatjuk, mely billenytűvel, avagy billentyűkombinációval aktiválhatjuk ezt a hatást.

Főleg szakasz és klánháborúk alatt hasznos elsősorban, de random csatákban sem árt.

Használata és a programban való szerkesztése nem okoz különösebb szaktudást.

Autotelescope mod 0.9.0 __________________________2014.04.15. nem tesztelt

   

Ez a kiegészítő azok számára hasznos, akik nem vásárolták tele magukat álcahálóval, periszkóppal és szerszámos ládával. Ugyanis a kiegészítő feladata mindig automatikusan abba a tankba tenni, amivel elindítjuk a csatát. Egyébként a raktárba tárolja őket.

Csata végeztével újra eltávotja ezeket a kiegészítőket és beteszi a raktárba.

Célszerű ezekből kettőt vásárolni, így ha idő előtt el kell hagynunk a táncteret és új csatát kezdünk egy másik tankkal, akkor is legyen benne automatikusan kiegészítő.


AutoTelescope.xml tartalma
<instList> 1273 1785 249 < / instList >
1273 - teleszkóp
1785 - álcaháló
249 - Box
0 - semmit
<lockKey> gyorsgomb zár. LSHIFT ( 42) alapértelmezés szerint.

 

Ebben a verzióban látható, hogy mindhárom kiegészítőt cserélgeti a mod. Ha nem akarod, csak az egyiket pl., akkor notepad++-al megnyitva az .xml fájlt, tudod kitörölni annak a számát, amit nem akarsz, hogy cserélgessen a mod.

Telepítése: a kiegészítőben található res_mods mappát másoljuk a be a world of tanksmappánkba.

 

Következő 20 cikkElőző 20 cikk

 

Supernatural - Odaát - 13. Évad - Extrák - Infók - Érdekességek - Odaát - Supernatural - 13.ÉVad - Supernatural - Odaátv    *****    Készítsük el együtt a születési horoszkópodat, látogass el az oldalamra és nézd meg a részleteket. Szeretettel várlak!!!    *****    Adóbevallás 2018 ! 17SZJA - 1753any adónyilatkozat letöltés szja adóbevalláshoz    *****    Részletes személyiség és sors analízis, ajándék 3 év elõrejelzéssel,ingyenes konzultáció,ahol megbeszéljük a kérdéseid!    *****    BOOKISLAND -> A könyvek szigete, ahol ötletet kaphatsz egy jó könyvhöz <- BOOKISLAND    *****    Rendeld meg asztrológiai elemzésed,nagyon kedvezõ feltételekkel,találkozzunk az oldalamon és válassz a sok lehetõségbõl!    *****    Asztrológiai tanácsadás, részletes elemzésekkel, a legkedvezõbb áron és teljesen ingyenes konzultáció, idõkorlát nélkül!    *****    Adóbevallás 2018 sms, határidõ, nyomtatvány és tudnivalók itt    *****    AJÁNDÉKOZZ ASZTROLÓGIAI ELEMZÉST, SZÜLETÉSNAPRA IS SZÉP AJÁNDÉK!    *****    Katt!Katt!Katt! Lépj be a galopp versenyparkunkba! Katt Katt!    *****    Szereted az animéket és mangákat? Megismernél egy új fansub csapatot? Akkor itt a helyed! A rókák várnak rád ;)    *****    Szeretnél saját lovat?De nem engedheted meg magadnak? Katt!Nevelj nálunk virtuálisan! Nevelj, tenyéssz versenyezz!    *****    EBERTIN: Kozmobiológia    *****    Megérkeztek az útvesztõk a Mesetárba! Kukkantsatok be egy kis ceruzakoptatásra - vagy egy jó mesére!    *****    Aktív Friss Ingatlanok Debrecenben lakások, házak, villák, telehelyek széles választéka Aktív Friss Ingatlanok Debrecen    *****    MARGOT ROBBIE MAGYARORSZÁG - ÉRTESÜLJ ELSÕ KÉZBÕL AZ OSCAR JELÖLT SZÍNÉSZNÕVEL KAPCSOLATOS HÍREKRÕL - MARGOT ROBBIE MO    *****    Újra elindult a Hungarian Super Mario Fan Club! Hírek, cikkek, érdekességek a Super Mario világából.    *****    Katt ide, ha kíváncsi vagy.Katt ide, ha kíváncsi vagy.Katt ide, ha kíváncsi vagy.Katt ide, ha kíváncsi vagy.Katt ide, ha    *****    A Sortilegio sztárjainak új közös mexikói sorozata! Ha te is imádod Ana Brenda Contrerast és David Zepedat nézz be!    *****    Te is próbálsz bevételre szert tenni a portálodon? Lehet, hogy nem jelennek meg a hirdetéseid? Ne ess el a bevételedtõl!